Banens beste i storseieren mot Fana

Ina Andresen kommer seg fri og setter ballen bak keeper Olsen etter 25. minutter i kampen mot Fana. Andresen ble Dagens Starter etter hun var banens beste i storseieren. FOTO: PETTER EMIL WIKØREN/START KVINNER

Venstrekant Ina Andresen ble rettmessig kåret til banens beste i utklassingen av Fana hjemme på Sparebanken Sør Arena søndag.

-Det startet litt dårlig og de fikk mye ball i begynnelsen. Vi måtte steppe opp et hakk og det følte jeg vi gjorde. I andre omgang dominerer vi, sier tomålsscorer og Dagens Starter, Ina Andresen etter 6-0 seieren på hjemmebane.

Selv åpnet hun målfesten etter først å hatt en avslutning i metallet. Men da hun skar inn fra kant og kom alene med keeper etter 25.minutter spill, var det ikke mye keeper Andrine Olsen i Fanaburet kunne gjøre.

-Jeg føler jeg kunne satt flere i dag, så jeg får hjem og terpe, sier en strålende fornøyd Andresen etter kampen.

Start hadde overtaket i hele kampen, men nok en gang viser Startjentene at de har et ekstra gir i andre omgang. Fysisk trening og god form er noe av forklaringen ifølge Andresen.

-Vi brukte vinteren godt og vi trente mye intervaller. Vi har trent hardt og står kampene ut, det er mye av årsaken til at vi er gode mot slutten av kampene, sier Andresen.

Andresen peker har startet sesongen meget bra og har levert varene i alle tre serierunder så langt. Likevel peker hun på samhold og fellesskapet som hovedårsak til full pott og 9 poeng av ni mulige så langt.

-Jeg vet vi er et veldig godt lag. Vi er gode til å være positive med hverandre og backe hverandre opp. Det har utrolig mye å si, sier Dagens Starter som behørig ble markert med et bilde gitt av galleri Bi-Z for innsatsen.

Mia Leinan t.v. og Erika Madelèn Hageberg jubler sammen med Ina Andresen t.h. etter hun satte inn 1-0 mot Fana søndag.