Uavgjort mot bunnlag

Hverken seriens toppscorer, Ina Andresen eller de andre Startspillerne klart sette sjansene mot Fana i dag. Det endte med uavgjort 1-1 i Bergen. ARKIVFOTO: PETTER EMIL WIKØREN/START KVINNER

Start Kvinner slet mot fysikken til hjemmelaget Fana søndag og klarte kun få med seg ett poeng hjem til Kristiansand.

Hovedtrener Issy Hayes Sundby hadde før kampen spådd et erfarent og fysisk lag som ventet i Bergen. Den spådommen levde hjemmelaget opp til og Fana klarte få kampen i sitt spor allerede etter 7 minutters spill da Julie Vik sendte bergenserne i ledelsen.

-Det var en tøff kamp mot et kynisk Fana-lag som gjorde alt de kunne for å gjøre det vanskelig for oss uten å spille fotball særlig bra. Vi var ikke påskrudd første 10 minuttene og blir veldig straffet for det, sier Hayes Sundby etter kampen.

Dominerte uten uttelling

Start Kvinner dominerte oppgjøret utover kampen, men fikk aldri til avslutningene slik vi er vant med.Start fikk likevel en utlikning etter vel kvarteret spilt. Mot normalt var det heller ikke denne gangen en Startspiller som var sist på ballen. 1-1 ble satt inn på et selvmål av Emilie Solholm Andersen. Flere scoringer ble det ikke på Nesttun kunstgress og det betyr et overraskende uavgjort resultat som garantert Fana er mest fornøyd med av dagens motstandere.

-Vi dominerte kampen etter utlikningen, men uten at vi klarte skape store sjanser. Slik er fotball, det kan tidvis være tøffe tak. Men vi reiser hvertfall hjem med ett poeng, avslutter Hayes Sundby.

Start Kvinner troner fortsatt på topp av 2. divisjon tross resultatet i Bergen. Neste kamp er hjemme mot Bryne på Sparebanken Sør Arena søndag 15. september. Vel møtt!